Thuis

Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited

China Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited certificaten
China Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited certificaten
Dank u, zeer snel het verschepen en goed bedrijf aan het werk met. dank

—— Kaitlinhout

Ik ben zeer gelukkig met deze aankoop. De prijs was zeer eerlijk, was verschepen ongelooflijk snel, en de klantenservice was verder hierboven en. Zij waren zeer nuttig en bovenop mijn orde, die precies was het ervoor zorgen aangezien ik het wilde.

—— Roberto Uboldi

dit is de beste dienst van al tijd. het geleide paneelwerk goed. zeer keurige en perfecte 1000% die ik altijd heb gehouden hier tot opdracht gevend. perfect

—— Levar Voerman

Het super snelle verschepen. Goede kwaliteitsproduct. Opnieuw tot opdracht geven. Hartelijk dank. A+++++

—— Torsten Rottmann

De beschrijving was zeer nauwkeurig, en Frank was zeer nuttig met een paar kwesties die ik met de orde heb gehad en de herinnering om op om het even welke vragen te antwoorden die ik heb gehad, voorzag me van het beste van de dienst men kan vragen om. Dank you.verry gooood!!! uitstekend!!!!

—— Simeon Lashley

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited

1 2 3
Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : NIYAKR
Aantal werknemers : 150~180
Jaarlijkse omzet : 2000,0000-3000,0000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

  NIYAKR-Technologieco., Ltd is een belangrijke van LEIDENE de producten en de oplossingenleverancier vertoningstoepassingen, gespecialiseerd in LEIDEN het schermonderzoek en ontwikkeling, productie. Verkoop en servic, specifiek aan in binnen- en buitenland het verstrekken van hoogstaande, krachtige LEIDENE toepassingen en oplossingen voor professionele kanaalklanten en eindgebruikers.

 

  Ons bedrijf bezit een groep het professionele en technische personeel van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern verfijnd productiemateriaal. Wij voeren strikte kwaliteitsbewaking uit, die elke LEIDENE vertoning maken in concurrerende producten. Onze producten hebben Europese Amerikaanse FCC van CE& Certificaten overgegaan. Verscheidene punten bereiken het internationale geavanceerde niveau in de gelijkaardige producten. Vertrouw op grondstoffenleveranciers en verdelers die van binnenlands en orverseas is evenals zelf voordelen van bouwstijl de strategische allianties zijn, volledig realiseerde middel delend, verdelen het werk en samenwerken, aanvullen elkaars sterke punten en efficiënte samenwerking. Tegenwoordig, zijn wij specilized in LEIDENE Vertoning, die wijd in de industrieën van reclame, bar, luchthaven, post, haven, gymnastiek, banken, school, fabriek, postkantoor, warenhuis, ziekenhuis, opbrengstbureau, klant, die centrum, enz. het controleren. Alle producten worden uitgevoerd naar Amerika, Rusland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Austrilia, Griekenland, Italië, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Kazachstan, enz.

 

  Afhankelijk van overvloedig fonds, professionele sterkte en stabiele kwaliteit, steunen wij de snelle & grondige dienst en de concurrerendste producten aan elk van onze cliënten. Ons bedrijf heeft duidelijke hoogte - kwaliteit het plaatsen, proberend ons beste om technologie te verbeteren, die hals en hals van internationaal geavanceerd beheer maken om de dienst voor cliënten over de hele wereld te verlenen.

 

  Wij groeien samen met klanten, en terugkoppelen van klanten hoogst gewaardeerd, wat een grote hulp voor ons zal zijn om onze producten te verbeteren. Kom samen een duurzame verhouding tot stand brengen, en help goed u in deze zaken.

 

Warm onthaal om ons te bezoeken!

Contactgegevens
Shenzhen Niyakr Technology Co., Limited

Tel.: 86--13717003058

Fax: 86-755-83260875

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)